#SempreEndavant

Els hospitals i centres de salut estan treballant sense descans per atendre a tots els pacients d’una de les majors crisis sanitàries mundials. Superada la fase més aguda, necessitem més eines per afrontar la Covid-19 i poder dibuixar un futur on aquesta malaltia no sigui una amenaça. Amb la teva ajuda trobarem el tractament més eficaç per frenar la Covid-19.
El Dr. Robert Güerri, des de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), lidera un projecte de recerca amb la finalitat d'identificar biomarcadors que permetin predir l'aparició de complicacions respiratòries dels pacients per aplicar-los el tractament més eficaç, evitar el seu empitjorament i millorar el seu pronòstic.
Macaco dedica una cancó als professionals de l'Hospital del Mar, els beneficis es destinaran a aquest projecte.

Tu pots frenar la Covid19

#FrenaLaCovid19

Estem vivint una de les majors crisis sanitàries mundials i és per això que necessitem la teva ajuda. Està a les nostres mans frenar la Covid 19, i tu pots fer-ho des de casa! Com? Aportant el teu granet de sorra a la Fundació Amics de l'Hospital de la Mar. Com ho sents, tu pots ajudar als herois i a les heroïnes que treballen a primera línia per oferir la millor atenció als pacients i els que treballen per desenvolupar la recerca més puntera per superar aquesta crisi, destinarem tots els nostres esforços a l'adquisició de recursos sanitaris i invertint en recerca. Treballant junts reduirem els efectes del virus, ens ajudes?

Vols fer una donació de material?